Sigurnosne i tehničke prednosti aluminijskih ograda

Sigurnosne i tehničke prednosti aluminijskih ograda

Dvorišna vrata ogradnih sustava Mastnak, radimo sukladno sa Direktivom o građevinskim proizvodima EU, što predstavlja osnovu za označavanje dvorišnih vrata sa CE oznakom.

Certifikat o sukladnosti (znak CE) vam osigurava da su ispunjene sve bitne zahtjeve za sigurnost, zdravlje i zaštitu okoliša koje postavljaju europski propisi. CE oznaka znači dozvolu za proizvodnju i prodaju proizvoda na tržištu diljem EU.

U razvoju samonosivih kliznih vrata pratili smo sve zahtjeve evropskog standarda.

Sigurnosne prednosti

Gornji i donji vodeći profili vrata dizajnirani su na način kako bi se izbjegle moguće ozljede na rukama. Profil za namještanje zupčaste letve pogona vrata je osmišljen je kako bi se izbjegle moguće ozljede.

Sigurnosne prednosti

Vrata od aluminija tri su puta lakša od metalnih željeznih vrata, što je posebno važno za ručno otvaranje vrata, a jednako i za električna jer je motor tri puta manje opterećen. Vrata na električni pogon zbog sigurnosti pokreće 24V automatika, koja ima kao dopunu mogućnost instaliranja baterije u slučaju nestanka struje.

Tehničke prednosti

Donji vodeći profil visine 12 cm i vodeći kotači promjera 8 cm dizajnirani su kako bi omogućili međusobni kontakt duž cijele dužine vrata i time mirno kotrljanje po cijelom putu otvaranja i zatvaranja.

Tehnicke prednosti

Gornji vodeći profil širine 5 cm i kotačići s ležajem promjera 4 cm dizajnirani su kako bi omogućili međusobni kontakt duž cijele dužine vrta i time mirno kotrljanje po cijelom putu otvaranja i zatvaranja vrata. Omjer visine donjeg vodećeg profila 12 cm, donjih vodećih kotača 8 cm i težina vrata omogućuju nam minimalno opterećenje vrata, a time dugotrajnost vrata i niske troškove održavanja.

Svi važniji dijelovi su zaštićeni od utjecaja prirode (snijeg, led). Posebno dizajnirana zubčasta letva je zaštićena u posebno dizajniranoj vodilici što je važno za izgled i ljepši dizajn, a savršeno odgovara za automatiku Roger Technology koju montiramo.

Za krilna vrata koristimo podešavajuće pante od lijevane bronze koji se vrlo jednostavno reguliraju i tako imamo mogućnost podešavanja vratiju.

Panti

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće