Vaš partner za vrhunsku ogradu

Benci-Prom ograde i ogradni sistemi

Benci-Prom ograde i ogradni sistemi

Ograda i vrata dobrodošlice

Tvrtka Benci-Prom d.o.o. s 20-godišnjim iskustvom u proizvodnji i montaži aluminijskih ograda na području Hrvatske kao i EU nudi veliki izbor visokokvalitetnih aluminijskih modela balkonskih i dvorišnih ograda kao i dvorišnih i kliznih vratiju. U našem programu nudimo i kompletne automatizacijske sustave za dvorišna vrata.

Ograda dvorišta i doma odraz je dobrodošlice koju upućuje svaki vlasnik objekta. Ograda vas ne mora odijeliti od okoline, već vas predstaviti u vašem okruženju i tek diskretno ukazati na granice vaše privatnosti. Lijepom ogradom i dvorišnim vratima svojim ćete susjedima i gostima uputiti srdačnu poruku, a sebe predstaviti kao dobrog i susretljivog domaćina. 

Prvi dojam je najvažniji! Prvi dojam o vlasniku objekta, pa čak i prije samog objekta i fasade, ostavljaju dvorišna vrata i ograda domaćinstva. Iako se ovaj sitni detalj mnogima čini nebitnim, skromna, pa čak i neugledna ograda može nagrditi izgled kuće i njene okoline. Stoga je bolje i ne postaviti ogradu nego na njoj štedjeti. 

Ograda je kao okvir umjetničke slike. Koliko god slika bila vrijedna, loš i jeftin okvir umanjit će njenu umjetničku vrijednost i ljepotu. Stoga ogradu i ulazna vrata prilagodite slici vašeg doma i odlučite se za stil koji će najbolje oslikati vaš karakter. Kod odabira vrtne ograde, vodite računa o usklađenosti s okolinom i izgledom (stilom i bojama) vaše kuće. 

U tome će vam sigurno od pomoći biti naš stručan savjet i široka mogućnost izbora koji vam se nudi u tvrtki Benci-Prom.

Ogradite dvorište i vaš dom s ogradama Benci-Prom

Ograde i vrata visoke estetske vrijednosti odlikuje lakoća materijala, kao i lakoća postavljanja. Izrađene su od aluminijskih letvi ili palica. Kupac može izabrati između više modela i tipova ograda, boja. U ponudi su i tipski usklađeni modeli dvorišnih vrata, koja se izrađuju kao jednokrilna i dvokrilna, zakretna ili klizna, uz mogućnost manualnog pokretanja ili pomoću elektromotora s daljinskim upravljanjem.

U Benci-Promu dobit ćete stručan savjet i pomoć pri odabiru najboljeg rješenja za zaštitu vaše privatnosti i sigurnosti članova vašeg kućanstva. Obratite se s povjerenjem!

Benci-Prom d.o.o.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće